Autoværksted Bilpleje Serviceeftersyn Dækservice Olieskift Bremseservice Booking
CarTec Auto Service
Holmegårdsvej 52
3100 Hornbæk

Tlf. 4045 5490
info@cartecautoservice.dk
Mandag-Fredag kl.08:00-17:00 – Lørdag kl.10:00-15:00      Ring til os på 4045 5490

Bremseservice - alle bilmærker

Trænger din bils bremser til et tjek? Med regelmæssig bremseservice sikrer du dig selv og dine medtrafikanter mod uheld i trafikken. Kom ulykken i forkøbet og lad CarTec Auto Service tjekke, om din bils bremser er i forsvarlig tilstand. Vi udfører bremseservice og udskiftning af bremser på alle bilmærker.

Bilens bremser er alfa og omega for sikkerheden – både din og dine medtrafikanters. Med jævnligt tjek af dine bremser kommer du ulykken i forkøbet. CarTec kontrollerer, om dine bremser virker optimalt, og om f.eks. skiver eller klodser skal udskiftes.

Med jævnlig service og udskiftning af bremser holder du din bil i topform – og gør vejene mere sikre. Det kan ikke betale sig at vente for længe med at sende bilen til bremseservice – hverken økonomisk eller sikkerhedsmæssigt.


Bremseklodser og bremseskiver – hvor længe holder de?


Levetiden for bremseklodser og bremseskiver er forskellig fra bil til bil. Det skyldes forskelle i selve køretøjets egenskaber samt i den form for kørsel, bilen bliver udsat for. Der er således forskel på længden af køreture, om man har til tendens til at bremse hårdt eller blødt samt hvorvidt man primært kører by- eller motorvejskørsel.

Derfor bør du have din bils bremser tjekket en gang årligt, så du kan være på forkant med eventuel nedslidning.


Bestil tid til bremseservice


CarTec Auto Service tilbyder, ud over bremseservice en række ydelser, som holder din bil køreklar, bl.a. olieskift, dækservice, serviceeftersyn og bilpleje. Uanset om du har brug for reparation, service eller bilpleje, bestræber vi os på at aflevere et resultat, som du er tilfreds med.

Hvis du vil bestille en tid til bremseservice eller har spørgsmål til os, f.eks. om udskiftning af bremser, kan du ringe til CarTec Auto Service på telefon 40 45 54 90 eller benyt vores online bookingformular for at høre nærmere eller bestille tid.
Du finder os på

CarTec Auto Service
Holmegårdsvej 52
3100 Hornbæk
CVR 30011104

Kontakt os på

4045 5490
info@cartecautoservice.dk

Åbningstider

Man-Fre Kl.08:00 - 17:00
Lørdag Kl.10:00 - 15:00
Søndag Åbent efter aftale

© 2019 CarTec Auto Service