CarTec Auto Service

Har du brug for en dygtig og fleksibel mekaniker? CarTec Auto Service i Helsinge tilbyder professionel service og reparationer på alle slags biler. Vi sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde til den aftalte tid. Hos CarTec autoværksted i Helsinge, er din bil i centrum. Vi er et mindre autoværksted, som satser stort på god kundeservice og tæt dialog. For eksempel laver vi ikke noget på din bil, før vi har fået et ok fra dig. Vores beliggenhed i Helsinge gør, at du nemt kommer til CarTec autoværksted fra f.eks. Fredensborg og Gilleleje.


Få hurtig hjælp hos din mekaniker


Du vil nødigt undvære din bil ret længe ad gangen. Derfor bestræber os på at gøre din bil køreklar så hurtigt som muligt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med vores kundevenlige åbningstider (8-17 på hverdage og 10-15 på lørdage) har du god mulighed for aflevering og afhentning, selv i en travl hverdag.

Uanset om du har brug for reparation, service eller bilpleje, bestræber vi hos CarTec autoværksted i Nordsjælland os på at aflevere et resultat, som du er tilfreds med.Bestil reparation, service eller bilpleje


Hos CarTec kører vi med fair priser på reparation, service og bilpleje. Kontakt os og lad os få en snak om, hvad du skal have lavet på din bil – så giver vi dig et godt tilbud. Ring på 40 45 54 90 eller benyt vores online bookingformular for at høre nærmere eller bestille tid. Vi ser frem til at se dig og din bil på vores autoværksted.